Tuunaus

Lisäperuutusvalot

LisäperuutusvalotTuli tuossa syksyn pimentyessä huomattua auton peruutusvalojen surkeus. Mittarina tuossa on oikeastaan jo se että pitää peruutella jarru päällä jotta huomaa edes sen ettei nyt taloa päin peruuta. Parannusta oli siis saatava.

Tuurin reissulta jäi käsiin pari työkoneeseen tarkoitettua työvaloa. Valot olivat edulliset, mutta valurunkoisina ja 6*3W (eli pari yhteensä 36W) ledeillä varustettuna sopivilta peruutusvalokäyttöön. Sopivaksi kiinnityspaikaksi osoittautui takatallin ”apurungon” päät, joista löytyi valmiina sopivat kiinnityspultit lamppuja varten. Valot suunnattiin runsaasti sivuille, jotta näkyvyys nimenomaan peileistä paranee. Taaksehan ei oikein tahdo ilman peruutuskameraa muutenkaan nähdä mitään. Sähkö otettiin ”rivosti” haaroittamalla peruutusvalolta.

Lopputulos on huikea parannus alkuperäiseen. Kuvasta voi hyvin verrata oikealla puolella olevaa alkuperäistä peruutusvaloa nyt lisättyihin.

 

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button