Tuunaus

Kenkien säilytys

Perheen kanssa matkaillessa autossamme on havaittu puute joka korostuu eritoten syksyllä ja talvella liikuttaessa. Kenkien säilytys ei ole hyvällä mallilla, koska kunnollista tilaa ei ole sisäänkäynnin yhteydessä. Kesällä ongelmaa ei ole koska kengät ovat suurimman osan aikaa ulkona, sisäänkäynnin läheisyydessä.

Autossamme on säilytystilaa joka on suhteellisen hankalasti saavutettavissa. Sama koskee todella suurta joukkoa autoja. Penkkien aluset ovat oivia säilytystiloja, mutta niiden käyttö on jäänyt vähälle. Istuimen pehmusteen poistaminen ennen kuin pääsee tavaroihin käsiksi tuntuu vaivalloiselta. Tutkittuani automme istuimen alusia, huomasin että penkin rakenne ei käyttänyt päätylevyä mitenkään osana kantavaa rakennetta. Mutta sen takana on kuitenkin hyvä säilytystila ja lähes aina käyttämättömänä.

Päätin sahata päädyn pois ja tehdä sen taakse puuttuvan säilytystilan kengille. Pois sahatusta levystä sain tehtyä väliseinän, jottei kengät mene liian pitkälle istuimen alle ja siten vaikeuta päivittäistä käyttöä. Seinän vieressä, istuimen alla on asunto-osan sähkökeskus joten väliseinä oli tarpeellinen senkin vuoksi. Lattialle vielä helposti irrotettava pala mattoa ja kenkien säilytys on ratkaistu.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button