Leirintäalue

Camping St. Leoner See, St. Leon-Rot

Saavuimme Camping St. Leoner See leirintäalueelle Europa Parkista alkuiltapäivällä. Kun ilmoittautuessa kerroin että olemme paikalla 1-2 yötä meille ei tarjottu muuta kuin asfaltoitua parkkipaikkaa. Matkaparkki toimi alueen nurkassa heti portin jälkeen. Pienen pohdinnan ja ACSI:n DVD:n selailun jälkeen emme löytäneet parempaa vaihtoehtoa lähistöltä.

Vesihiihtäjille

Alue on suhteellinen suuri ja palvelut sen mukaiset. Pyykinpesu onnistui hienosto ja ajoneuvon vesien tyhjennykseen ja täyttöön oli hyvät mahdollisuudet. Suihkut ja WC:t olivat varsin siistit. Alue on varmasti hieno vesihiihtoa harrastavalle, koska pienessä järvessä on vaijerirata. Se näyttikin erittäin suositulta. Alueen etuosa on kausipaikkalaisten alue, jossa ei tavallisia vaunuja oikeastaan näkynyt, vaan se oli täynnä etelän mobile home -tyyppisiä lähes mökkiä vastaavia asumuksia. Peremmällä on tavallisempaa camping meininkiä. Tulimme siihen tulokseen, että meille ei edes annettu camping alueelta paikkaa, koska kerroin meidän olevan vain pari yötä maksimissaan. Alueella toimi myös pieni ravintola ja kioski joiden palveluja ei tällä erää tullut käytettyä. Kun vastaanotossa kysyin langatonta nettiä, sanottiin sellainen olevan mutta niin hidas ettei kannata ottaa.

Pienessä järvessä oli myös kiva hiekkaranta, jossa tulikin polskittua jonkin aikaa. Alue tarjoaa kaiketi myös sukellusmahdollisuutta. Vaikka vesi ehkä kotimaiseen järviveteen verrattuna oli kirkasta, ei se tietysti ollut viikkoa aiemmin Kroatiassa koettua vastaavaa.

Matkaparkki lyhyille stopeille

Alueesta jäi vähän sekava mieli. Palvelut ja saniteettitilat olivat hyvin kohdallaan ja rantakin oli kiva. Mutta jäi vähän harmittamaan se ettei meitä selvästi haluttu camping-alueella lyhyen vierailun ajaksi. Täynnä alue ei vielä ollut, siitä olen varma. Matkaparkki toki palveli meitä tarkoituksessaan, olla lähellä Speyerin ja Hockenheimin museoita.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button