Leirintäalue

KNAUS Campingpark Nürnberg

Knaus Campingpark NürnbergSaavuimme alkuillasta Nürnbergiin Knaus Campingparkkiin Travemündestä. Aamuinen lähtö mahdollisti reilun 700 kilometrin päivämatkan ilman että saapuminen meni myöhäiseksi. Alue on Nürnbergin jalkapallostadionin (Franken-Stadion) läheisyydessä. Stadionin yhteydessä toimii myös maauimala jota ei kylläkään tullut testattua. Nürnbergin vanha kaupunki ja Nürnbergin linna on vain viiden kilometrin päässä alueesta.

Alkuperäinen suunnitelmamme oli pitää paikka välipysähdyksenä menomatkalla Etelä-Eurooppaan. Nürnbergin eläintarha on vajaan viiden kilometrin päässä alueesta joten päätimme viettää päivän siellä. Matka eläintarhaan oli suurimmaksi osaksi pyörätietä. Vain puolen kilometrin pätkällä pitää ajaa liikenteen seassa tai jalkakäytävällä. Katso myös kirjoitus Nürnbergin eläintarhasta.

Knaus Campingpark Nürnberg ei ole kovin suuri alue 150 yksikön kapasiteetilla. Alueella toimii myös pieni ravintola jonka listalla on lähinnä Schnitzeleitä. WC- ja suihkutilat olivat erittäin siistit ja ajokaivokin löytyy harmaille vesille. Leikkikenttä taasen oli erittäin vaatimaton. Lasten pitkän ajopäivän patoutumat toki purkaantuivat. Travemündestä hyvän etäisyyden päässä oleva alue oli hyvien liikenneyhteyksien päässä autobaanasta ja saimme vaihdettu Saksalaisen kaasupullonkin täyteen. Hyvä paikka pysähtyä Etelään mennessä.

Hyvät naurut sai kun reissun jälkeen tutkin läpi majoituskuitteja. Kuitin mukaan olimme vuokranneet veneen puoleksi tunniksi hintaan 3,70€ vaikka alueella ei ollut vettäkään. Taidettiin turistia kuljettaa…

 

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button