LeirintäalueMatkaparkki

Südsee Camp, Wietzendorf

Reissun loppuun päätimme relata reilu kolme päivää vastapainoksi edellisen viikon melko hektiselle liikkumiselle. Matkan aikana kohteeksi valikoitui ACSIn sovellusta selatessa Südsee Camp vajaa 100 kilometriä Hannoveristä pohjoiseen tai vajaa 100 kilometriä Hampurista etelään. Siten viimeiselle päivälle ennen lauttaa jäi vain hieman reilu 150 kilometriä siirtymistä.

Südsee Camp Wietzendorf

Monipuolinen alue

Südsee Camp on suuri alue, jossa on erilaisia paikkoja matkailuajoneuvoille ja teltoille, mökkejä ja vuokravaunuja. Palvelut on luonnollisesti erittäin kattavat ja saniteettikokonaisuuksia on useita alueella. Joissakin matkailuajoneuvoille ja teltoille tarkoitetuissa alueissa oli langaton verkko ja joihinkin sai ottaa koiria. Netti ei tosin toiminut koko aikana kun alueella olimme, mutta kriittiset nettihommat sai hoidettua vastaanoton yhteydessä olleilla kolikkokoneilla. Uintimahdollisuuksia tarjoaa alueen kylpylä ja alueella oleva ”järvi”, eli hiekkakuoppa jonka vettä kaiketi puhdistetaan koneellisesti. Hiekkarannat houkuttelivat lapsia, varsinkin vanhempaa, uimaan erittäin paljon kolmen päivän aikana jona alueella olimme. Tulihan siellä aikuisväenkin polskittua varsin paljon. Kelit suosivat niin hyvin, että alueella olevaan sisäkylpylään ei tullut tutustuttua tarkemmin. Kuvien perusteella kylpylä on kyllä varsin hieno.

Lapsiystävällisyys

Lapsille alueella on tarjota vaikka mitä. Vuokrattavia polkuautoja, trampoliineja, hyvät uimarannat, useita leikkipuistoja ja lisäksi järjestettyä ”animaatiota” eli ohjelmaa. Toiminta on hyvin samantyyppistä Etelä-Euroopan suurien alueiden kanssa. Animaatiota on myös vanhemmille muun muassa live-musiikin muodossa. Jokaisena iltana alueella oli musiikkia, mutta soitanta alkoi niin varhain illalla että alue hiljeni hyvin yöksi ollen erittäin rauhallinen. Suuren alueen mukaisesti erilaisia ravintoloita tai snack barejakin oli useita. Olihan alueella tietysti pieni kauppakin tarjoten tuotteita elintarvikkeista rantaleluihin.

Välipysäkki?

Alueen yhteydessä toimii myös noin 40 paikkainen matkaparkki. Matkaparkki on leirintäalueesta tien toisella puolella. Uimamahdollisuus ja muut palvelut ovat jopa lähempänä kuin suurelta osaa leirintäaluetta. Alue sopii siis yötaukoon ja pikku pulahdukseen erinomaisesti. Reilun 150 kilometrin etäisyys Travemündestä voisi sopia esimerkiksi niille, jotka kulkevat läntistä reittiä etelään ja haluavat ottaa satamaan saapumisen jälkeen pienen nykäisyn kuitenkaan ajamatta koko yötä.

Rauhallinen alue

Suuri alue tarjoaa lapsiperheelle tekemistä useammaksikin päivää. Pääkohderyhmän mukaisesti leikkikenttiin alueella ja rannalla on panostettu runsaasti. Vaikka ohjelmaa on tarjolla aikuisväellekin, on alue rauhallinen.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Check Also
Close
Back to top button