Matkaparkki

Matkaparkki Travemünden kalasatamassa

Park & Sail matkaparkki TravemündeSaavuimme illalla Finnlinesin lautalla Travemündeen ja yövyimme kalasataman yhteydessä toimivassa matkaparkissa. Park & Sail matkaparkki näkyy laivastakin Saksaan saavuttaessa tyyrpuurin (oikea) puolelta. Matkaa satamasta on viitisen kilometriä. Matkaparkin palveluihin kuuluu konteissa olevat WC, WC:n tyhjennys ja suihkutilat. Sähköä saa tolpasta ja harmaiden vesien tyhjennystä varten on ajokaivo. Kaikki palvelut on tietysti erikseen hinnoiteltu. Matkaparkki on muutaman sadan metrin päässä Travemünden keskustasta ja hiekkarannallekin on matkaa vain reilu kilometri.

Meidän tarve tällä kertaa oli ainoastaan yöpyä parkissa ja lähteä kohti etelää aamulla. Olimme jo lähdössä alueelta kun henkilökuntaa saapui paikalle. Koska olimme saapuneet myöhään illalla oli veloituskin vain puolet vuorokausimaksusta, 6 €.

Yöpymistarkoitukseen ja Travemündeen tutustumiseen paikka on sijainniltaan ja palveluiltaan erittäin otollinen.

Paikan koordinaatit: +53° 57′ 19.1412″, +10° 51′ 42.9588″

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button