Matkaparkki

Matkaparkki SRH-Gesundheitszentrum, Bad Wimpften

Halusimme yöpyä lähellä seuraavaa tutustumiskohdetta eli Burg Guttenbergin linnaa. Olin ennen reissua laittanut Autorouteen Bordatlaksen 2013 painoksen paikat, joten lähimmän etsiminen oli helppoa. SRH-Gesundheitszentrumin parkkipaikalla sijaitsevasta matkaparkista löytyy kirjan mukaan sähkömahdollisuus, vesien täyttö ja WC:n tyhjennys. Hintatiedotkin oli kirjassa mainittu selkeästi. Olin laittanut Tomppaankin Bordatlaksen paikat, joten paikka löytyi helposti autollakin.

Maalaismaisemaa

Parkki tarjosi maalaismaisemassa, autoparkkipaikan kauimmaisessa kulmassa 8 kivetyksellä olevaa matkailuautoparkkia. Sanistation hoitaa raittiit vedet ja jätevedet. Sähköt saa maksutolpasta, johon pitää hommata erikoiskiekkoja. Ajattelin jokusen ostaa paikan maksun yhteydessä, jotta saa auton nopeammin viilennettyä yötä varten.

Palvelut jäi saamatta

Matkaparkki Bad Wimpften

Otin pyörän alleni ja lähdin etsimään SRH-Gesundheitszentrumin vastaanottoa, joka löytyikin helposti. Oli sunnuntai ja vastaanotto oli jo kiinni. Vastaanoton pöydällä oli puhelin ja ohjeistus josta en paljoa puhelinnumeroa enempää ymmärtänyt. Ei muuta kuin luuri käteen ja soittamaan. Vastannut henkilö puhui englantia ja totesi ettei tiedä heillä olevan mitään tekemistä matkaparkin kanssa. Siinä vaiheessa ajattelin, että oma velvollisuus on hoidettu ja palasin autolle. Sähköt ja vedet jäivät saamatta, mutta ei niille loppujen lopuksi tarvetta ollutkaan. Se tuli vielä illalla opittua sanistationeista, että ne pitävät itsekseen jotain mölinää tietyin väliajoin. Ei siihen yöllä herännyt, mutta jatkossa pysäköin vähän kauemmaksi pöntöstä.

Poleteista paha maku

Tämän kohdalla Bordatlaksen tiedot pitivät kutinsa ja paikka oli rauhallinen ja siisti. Pari muuta autokuntaa antaa sopivasti turvallisuuden tunnetta. Mielestäni näissä olisi parempi kun sähköt ja vedet saisi hoidettua eurokolikoilla. Tässä tapauksessa erikoiskiekot olivat kaiketi tapa saada yöpyjät hoitamaan yöpymismaksun samalla. Yöpymistarkoitukseen sopiva paikka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button