Matkaparkki

Matkaparkki Camper’s Stop, Füssen

Camper's Stop Füssen, paikat

Yöpymispaikkana ennen Neuschwansteinin linnaan tutustumista käytimme Füssenin Camper’s Stoppia. Kyseessä on yksinkertaisesti parkkipaikka tai itseasiassa kaksikin, johon voivat matkailuautot pysäköidä yöpymistarkoitukseen. Paikka maksaa hiukan toista kymppiä yöltä, mutta sen lisäksi lähes kaikki muu on hinnoiteltu erikseen. WC:n ja harmaiden vesin tyhjennys, vesien täyttö, sähkö kilowattitunneittain ja lämmin vesi suihkussa. WC:n käyttö on ilmaista.

Polkupyörillä keskustaan

Camper's Stop Füssen

Saavuttuamme menimme parkkiin vapaasti valitsemallemme paikalle. Olimme paikalla hieman ennen kolmea ja alue 1 oli jo lähes täynnä. Tuntuu suositulta paikalta. Iltapäiväpuhteiksi otimme fillarit alle ja suuntasimme keskustaan pankkiautomaatille ja ruokapaikkaa etsimään. Automaatti löytyi helposti ja rahan noston jälkeen oli jo nälkä. Keskustassa kävelykadulla ja sen läheisyydessä tuntui olevan todella paljon houkuttelevia kahviloita ja jäätelöbaareja, mutta nälkäisille ruokapaikkaa ei tuntunut löytyvän. Ensimmäisessä pizzeriassakin todettiin, että ovat vain ”take away” paikka. Yläketjut kireällä takaisin matkaparkin ravintolaan syömään ”saksalaista” pikaruokaa. Palvelu toimi hienosti myös englanniksi. Toastit, nugetit, ranskalaiset ja tietysti jälkiruokajäätelöt nautittuamme teimme ruokatarvikkeiden täydennykset tien toisella puolella olevassa Lidhlissä. Saman kadun varrelta löytyy myös Aldi, Expert ja muita liikkeitä.

”Leikkikenttä”

Camper's Stop Füssen, leikkikenttä

Matkaparkin maksu hoidettiin illalla auenneessa vastaanotossa, jossa homma sujui hyvin yksinkertaisesti. Maksun jälkeen kuitti ikkunaan yöllisiä tarkistuksia varten. Alueella oli myös pienen pieni ”leikkikenttä” lapsille, joka kuitenkin tarjosi viihdykettä energiselle nelivuotiaalle vain joksikin aikaa. Yleisesti alueella oli hyvin vähän lapsiperheitä. WC:t, eri väristen vesien tyhjennykset ja täytöt olivat siistejä ja helppokäyttöisiä. Kolikoilla toimivan sähkötolpankin logiikka oli hyvin yksinkertainen.

Hyvä stoppi!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button