Tuunaus

Markiisin pesu

Markiisin pesu yläpuoleltaTalvi on tulossa ja ajattelin pestä markiisiin ”talviteloille”. Kun markiisin avasi tuli heti aika jäätävä ummehtunut haju. Samalla palasi mieleen edellinen reissu, jonka jäljiltä markiisi oli suljettu märkänä ja neulasten peittämänä. No se selittää hyvät hajut.

Markiisin leveys ja syvyys asettavat haasteita pesulle. A-tikkailla ja pitkävartisella harjalla homma sujui jollain tavalla. Toki kauimmaisiin kohtiin ei painetta saa harjaan niin paljon kun tarvittaisiin. Pesuun käytin keskustelupalstoillakin kehuttua AutoGlym Caravan Cleaner ainetta.

Markiisin pesu alapuoleltaHuuhtelin ensin markiisin runsaalla vedellä. Neulaset ja väleihin jääneet lehdet lähtivät huuhtelulla. Neulasista jäi toki ruskeat jäljet markiisin pintaan. Sitten suihkutin Caravan Cleaneriä kauttaaltaan ja annoin hetken aineen vaikuttaa. Sitten vaan tikkaille ja harja heilumaan. Sama käsittely alapuolelle joka olikin selvästi helpompaa. Markiisi ei nyt aivan täysin puhtaaksi tullut, mutta kyllä lopputulokseen täytyy tyytyväinen olla. Kaikki neulasten jäljet lähtivät hyvin, mutta muutamassa kohdassa oli niin pinttynyttä likaa että merkki jäi. Eltaantuneen hajun tilalle tuli Caravan Cleanerin hyvä tuoksu.

Related Articles

2 Comments

  1. Hei saako tiedustella mistä olet hankkinut kyseiset markiisit matkailuautoosi?

    1. Markiisi oli autossa jo ostettaessa, joten ei ole tietoa mistä se on hankittu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Check Also
Close
Back to top button