Kohde

Moottoriurheilumuseo, Hockenheim

Tekniikka museo Speyerin vierailun jälkeen kävimme vielä Hockenheimin radan yhteydessä toimivassa moottoriurheilumuseossa. Tomtom opastaa rata-alueelle alikulun kautta, jossa maksimikorkeus on 2,8 m. Kun jatkaa eteenpäin navigaattorikin muuttaa reitin kulkemaan ylikulun kautta, jolloin korkeammallakin autolla pääsee museon viereen. Parkkipaikat ovat aivan museon edessä.

Ohut tarjonta

Museo on yhdessä hallissa, joten laajuudeltaan se ei tietysti ole lähelläkään Speyeriä. Hinnat (6 € aikuiset ja 3 € lapset) on suhteessa museon kokoon. Kokoelmassa on moottoripyöriä valtava määrä, useita kymmeniä, kun taas Formula 1 autoja on vain joitakin. Autoja yhteensäkin on vajaa pari kymmentä. Suomalaisväriä museossa edustaa J.J. Lehdon DTM Calibra.

Kilvanajoa

Kun museon ajoneuvot on katsonut läpi voi hauskuuttaa itseään ajamalla pienen skaban kaverin kanssa autosimulaattorilla. PC, penkki, ratti ja näyttö -yhdistelmiä on kaksi ja kisan saa ilman kustannuksia aloitettua pyytämällä lipunmyynnistä. Olimme ainoat asiakkaat museossa, joten saimme ajaa useamman kisan.

Lisää formuloita

Vaikka Formula-fanille museo aiheutti pienen pettymyksen, noin 10 kilometrin etäisyys Speyreristä on niin lyhyt että jos on alueella kannattaa toki katsoa tämäkin museo.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top button